Какво представлява Oxen?

Oxen e много неща. Частна криптовулата. Сигурна платформа за съобщения. Мрежова анонимност. Инструменти за изграждане на по-лично бъдеще в интернет.

Мисията на Oxen е да предоставя набор от инструменти и услуги, задвижвани от криптовалутата $ OXEN, позволявайки на потребителите и разработчиците по целия свят да използват силата на децентрализираните блокчейн мрежи, за да постигнат несравнима поверителност и сигурност, докато работят, играят и живеят деня си – дневният живот в интренет. И това не е само визия или празна догадка, а вложени в твърдите дворове и прекарани години в изграждането на тази технология, за да се реализира и превърне визията в реалност.

Pulse, доказателство за извършване на залог на Oxen, прави $ OXEN заложим. Това е основата на мрежата Oxen -огромна, глобалната мрежа от заложени Oxen Service Nodes, които захранват инструментите и услугите за поверителност на Oxen, включително Session, това е криптиран анонимен месинджър от край до край и Lokinet, ниска латентност луков рутер за лично сръфиране, гласови разговори и др.

Blink е революционният механизъм за незабавни анонимни плащания на Onex, който захранва незабавни транзакции без абсолютно никакви компромиси с поверителността или сигурността – превръщайки $ OXEN в първата монета за поверителност в света с безкомпромисни незабавни транзакции.

И чрез своята мрежа, блокчейн и технологичен стек, Oxen предоставя разнообразни инструменти и библиотеки с отворен код, за да даде възможност за развитието на трети децентрализирани технологии за поверителност.

Източник: