TRASTRA преработва мобилното си приложение за по-добър работен процс, подобрено потребителско изживяване

trastra.com

При крипто кривата на обучение винаги и проблем, поради което си поставяме задача да съгласуваме относителната сложност дори на най-основните операции (обмен на активи, включване, KYC/AML и т.н.) с факта, че все повече и повече начинаещи са за навлизане в криптото в последно време. Резулататът? Пълен редизайн на мобилното приложение TRASTRA.

Всъщност дори технически разработчиците са сред нас и може да се затруднят неведнъж или повече пъти по време на пътуването през Crytoverse. По тази причина ние се заехме да предефинираме мобилното приложение на TRASTRA с още по-ясен, по-модерен интерфейс. Преработи се изцяло цялото приложение, потребителски интерфейс стана по-полиран и интуитивен, което ни прави още по-горди (ако е възможно), че нашият продукт става по-достъпен за по-широката аудитория.

С последния редизайн потребителският интерфейс на TRASTRA се промени драстично. Този път, след като чухме и документирахме всички ваши предложения, отидохме малко по-дълбоко. Наистина на по-дълбоко. Целта беше да се създаде еталон за интуитивно мобилно приложение, смеем да кажем че се чувстваме сме преминали теста с отлични цветове.

  • Запознайте се с новото и подобрено мобилно приложение TRASTRA! Изцяло е преработен потребителския интерфейс на приложението, което стана по-лъскаво и интуитивно.
  • Таблото за управление е преминало през мащабно преобразяване, придобивайки нови шрифтове и нови стилове. Отсега нататък няма да се налага да превъртате трескаво, докато картината е на дисплея. Вместо това можете да видите повече транзакции и да получите по-добър изглед навсякъде.
  • Получавате чисто нов екран “Настройки” – пълен редизайн на целия потребителски интерфейс, включително визуално и функционално обновяване на “Търсене” с добавяне на календар за повече опции за търсене.
  • Борсовият поток също е чисто нов; размяната на активи в приложението изисква по-малко действия.
  • И накрая, потокът за поръчки на карти е променен, за да опрости процеса и да ускори нещата.

В Cryptoverse има реален стимул за създаване на продукти, които потребителите обичат. И все пак много създатели на приложения често се губят в стремежа си към максимизиране на функциите и минимизирани на разходите (за съжаление в първите дни на крипто мобилното приложение TRASTRA е извършен същия грях). Потокът на приложения обикновено се възлага от стеснена група от заинтересовани страни, които са невероятно добре запознати с технологията и искрено са страстни от своята работа. Одобряващо е до степен на почти пристрастяване (в най-добрия възможен смисъл на думата) да не се налага да поглеждате назад, когато сглобявате градивните елементи на сътворението. Опасността обаче се крие в пропастта между крайните потребители, които може да нямат много дума в процеса на разработка, и собствениците на продукти, които се втурват към пазара. Разликата се увеличава – потребителският опит страда изключително много.

За да научиш още кликни тук: TRASTRA