Ripple и съвместното писмо на SEC разкриват, че предварителното споразумение е малко вероятно да се случи

Blockchain.News

Съгласно официалната съдебна заповед, Ripple и комисията за ценни книжа и борси на САЩ са изпратили писмо, в което представят своите аргументи преди датата на досъдебното производство.

В съвместното писмо беше разкрито, че към този момент няма перспектива за споразумение. Той разкри, че надеждите за евентуално споразумение са били обсъждани при предишната администрация и с излизането на много водещи директори от Комисията за ценни книжа и борси не са изготвяни или обсъждани нови споразумения за сегмента. В писмото се уточнява, че въпреки че сега нямаше перспектива за споразумение, двете страни ще уведомят Съда, ако има някакви промени на този фронт.

Делото SEC срещу Pipple Labs може да се разиграе до кроя на годината. Понастоящем и на двете страни е разрешено да представят доказателства в подкрепа на своите аргументи до 16 август, но двете страни е поискано и договорено удължаване за отделните обвиняеми Крис Ларсен и Брад Гарлингхаус.

В съдебния иск SEC както главните мениджъри на Ripple Labs, така и самата фирми са посочени и обвинени, че са събрали над 1,3 милиарда щатски долара чрез XRP, които Комисията счита за нерегистрирани цифрови ценни книжа.

XRP пробива нагоре $ 0.50

В момента досъдебното производство на Ripple се задава и е предвидено за следващия понеделник. Въпреки че съобщението за съдебния процес е послужило за клевета на XPR и е накарало много борси да го делистират, в момента токенът се търгува на $0.55, което е близо 20% за седемдневен период. След повторно тестване на $ 0.50 през уикенда, криптовалутата успя да изчисти нивото и да отскочи по-високо. В момента % 0.65 можете да е новото ниво на съпротива, тъй като XPR го е тествал, но не успя да го пробие.

Ако XPR успее да премине психологическото ниво от $ 0.65, двойката XRP/USD може да се събере успешно до $ 0.78.

Източник