Orbs Blockchain (ORBS) стартира втори етап от своята грантова прогарма

U.Today

За да улесни растежа и технически прогрес на световната екосистема блокчейн, Orbs Blockchain стартира следващия кръг от своята програма за безвъзмездни средства на общността.

Orbs обявява втори кръг от своята грантова програма

Според официалното съобщение, споделено в социалните му медийни канали, блокчейн платформата Orbs стартира кампанията за приложения за своята втора програма за безвъзмездни средства на общността.

Проектът Orbs обявява нова покана за отпускане на безвъзмездни средства по програмата за безвъзмездни средства за екосистеми на Orbs (OEGP)! https://t.co/260Bno3eks pic.twitter.com/u8vBt4AXqk

— Orbs (@orbs_network) August 26, 2021

Огромната инициатива за подпомагане на екосистемите – програма за безвъзмездни средства за екосистеми Orbs или OEGP – е фокусирана върху увеличаването на участието на общността и проучване на нови възможности на пазара на криптовалути.

Платформата Orbs стартира тази кампания с пускането на своя v2.5 ъбгрейд, наречен The Age of Guardians. Първата програма за безвъзмездни средства за екосистеми доведе до огромен приток на ликвидност към приложенията в Orbs.

Първият кръг на OEGP беше фокусиран върху сегмента DeFi и изграждането на инфраструктура за децентрализирани приложения (dApps) за надграждане на опита на разработчиците за всички инженери, които се интересуват отт Orbs.

Проектите от ново поколение ще използват инфраструктурата на блокчейн на Orbs

Предстоящият втори кръг ще даде приоритет на проектите, готови да използват хибридната инфраструктура на Orbs за различни случаи на използването на dApps и DeFi сегментите.

Всички идеи как да се използва мрежата от валидатори на Orbs и разпределената от възли са добре дошли в OEGP Round2. Цялата инфраструктура на Orbs е напълно съвместима с Ethereum Virtual Machine (EVM), която отваря път за проекти с различни вериги.

Платформата Orbs наскоро интегрира много висококачествени EVM- съвместими вериги като Binance Smart Chain и Polygon Network (MATIC).

Източник: