Morpheus.Network се интегрира с Polygon, за да опрости дейностите по веригата на доставки

Blockchain.News

Платформата SaaS за веригата за доставки Morpheus.Network обяви интеграцията си с Polygon – децентрализирана мрежа за мащабиране на Ethereum, която опростява операциите по веригата за доставки.

Партньорството има за цел да използва блокчейн технологията на Polygon за интегриране на глобалните компании от веригата за доставки с цел дигитализиране, оптимизиране и автоматизиране на операциите, като се преодолее разликата между различните операционни системи, мрежи и структури.

Polygon заема ключова позиция в екосистемата на Ethereum и Web3.0. С развитието на глобализацията глобалната верига за доставки може да се разглежда от гледна точка на глобалната търговия, чуждестранния аутсорсинг, трансграничните сливания и придобивания и т.н.

Дан Уайнбърг, главен изпълнителен директор на Morpheus.Network, заяви;

“Интеграцията ни между Morpheus.Network и Polygon е вълнуваща и сме развълнувани да видим какво ще се случи в бъдеще с нарастващото приемане на блокчейн технологиите. Гъвкавостта и ефикасността на междинната платформа на нашата блокчейн технология я правят отличник в нейната индустрия и е ясно, че Morpheus.Network е тук, за да остане за много години напред.”

Morpheus.Network използва технологии като IoT и блокчейн, за да може да помогне на клиентите да увеличат приходите си чрез дигитализация и автоматизация на процесите, да защитят чувствителни данни и да решат сложни проблеми с наследените системи на веригата за доставки, като същевременно предоставят ефективни, справедливи и ефикасни решения за глобална търговия.

Polygon предоставя мащабируеми, сигурни и незабавни трансакции в Ethereum, проектирани да използват странични вериги Plasma и мрежа Proof-of-Stake, за да решат проблемите с бавното потвърждаване на блокове и високите такси да газ. През последните години индустрията на веригата за доставки се възползва от прозрачността, която блокчейн предлага, а с инеграцията на Morpheus.Network и Polygon показва, че приемането става по-широко разпространено от всякога.

Blockchain.News

Default image
БУЛЧЕЙН
Articles: 319