Стартиране на Mastercard карти и програма за много нови награди

wirexapp.com

Официално стартира дългоочакваната мултивалутна дебитна карта Mastercard във Великобритания и ЕИП, както и новата програма за награди X-tras, по целия свят. След като достигна до 75 000 души в писъка за новата карта, тези нови функции ще помогнат да станата крипто услугите по-достъпни за всички.

Каква е новата карата?

С близо 3,5 милиона клиенти, Wirex попадна в пресата още през юли 2020 г., след като сатна първият основен член на Mastercard за крипто активи. Въз основа на това партньорство, новата дебитна карта Mastercard ще направи живота на потребителите без граници, като им позволи да харчат до 18 крипто и традиционни валути в реално време. Основното членство в Mastercard позволява на Wirex да издава платежни карти директно на потребителите, което улеснява хората да купуват, държат и обменят множество традиционни и криптовалути. Потребителите могат незабавно да конвертират своите криптовалути в традиционна фиатна валута, която може да се похарчи навсякъде, където Mastercard се приема по целия свят.

Картата ще затвърди визията на Wirex да направи цифровата икономика достъпна за всички. Характеристиките включват преобразуване на точките на продажба в реално време, ексклузивни междубанкови и извънборсови обемни курсове, безплатни тегления от международни банкови, нулеви месечни такси и безплатен обмен между фиатни валути.

Какво казва ръководителя на Fintech на Mastercard?

Ръководителят на Fintech на Mastercard Великобритания и Ирландия Едоардо Волта обясни, че

“Пазарът на криптовалути продължава да се развива и Mastercard го движи напред, създавайки безопасно и сигурно изживяване за потребителите и бизнеса в днешната цифрова икономика. Работата ни с Wirex е друг пример за това как даваме на потребителите повече възможности за избор и спокойствие в начина, по който пазаруват и плащат”.

Основни характеристики на новата карта

 • Мултивалутна карта за пътуване
 • Възможност за закупуване, задържане, обмен и харчене на 9 цифрови и 9 традиционни валути, с преобразуване в реално време на място и покупка
 • Предлага се в 31 държави
 • Ниска и почти нулева комисионна за покупки
 • Без месечна такса
 • Безплатни тегления от международни банкомати, с високи лимити
 • Cryptoback предлага най-добрите цени на пазара
 • Безплатна експресна доставка на картата
 • Автоматично активиране на акаунти
 • Поддръжка на чат на живо в приложението
 • Незабавно каскадиране към различна валута в предварително определен ред в случай на изчерпващи лимити
 • Валутни курсове в приложението
 • Бързи незабавни прехвърляния към вашите кантаки

Стартирането на X-tras

Новата мултивалутна карта Wirex е само едно от многото нови издания тази година. На скоро стартира wirex X-tras, надграждане на популярната схема за награди. Чрез иновативен нов модел клиентите имат достъп до X-tras, включително до 2% в награди Cryptoback за всякакви покупки в магазини или онлайн, направени с тяхната Wirex карта, и само за ограничен период от време, до 12% спестявания годишно и бонус за салдото по сметката в WXT.**

Павел Матвеев, съосновател и главен изпълнителен директор на Wirex, заяви:

“Целта на Wirex е да продължи да разработва продукт от следващо поколение, който да внесе крипто по-навътре в масовия поток, а пускането на дебитната карта и схемата за награди X-tras ще превърне това в реалност. Огромният набор от ползи, които идват с него, ще се харесат на всички – от крипто-ентусиасти до чести пътувания и финансово разумни и ще бъдат чудесна алтернатива на традиционните банки.

Вземете вашата Mastercard и изпробвайте X-tras още днес!

От днес потребителите на Wirex във Великобритания и ЕИП могат да поръчат новата дебната карта Wirex от уебсайта.

Програмата за награди X-tras вече е достъпна и за клиентите в цял свят в приложението.

*Прилагат се T&C – до 12% годишен бонус за спестявания ще бъде достъпен за абонатите на Elite и до 4% за абонатите на Premium за първите 3 месеца от плана им, достъпен за ограничен период от време, след което те могат да спечелят до 6% и 2% съответно.

Вземете вашата карта още днес