Международната компания за разплащания Giant Visa закупува Cryptopunk NFT за 165 000 долара в Ether

Bitcoin.com

Една от най-ценните компании в света по отношение на пазарната капитализация, Visa разкри, че закупила незаменяем жетон (NFT) от колекцията на Crytopunks. Официалният новинарски акаунт на Visa в Twitter съобщи на своите 114 000 последователи, че е платила 49,5 ETH (165 000 долара) за Cryptopunk #7610.

Visa e вярваща в търговията с неограничени символи

На 23 август американската мултинационална корпорация за финансови услуги със седалище в Калифорния обясни, че фермата е закупила Cryptopunk,за да добави към “колекцията” на компанията. Visa отбелязва, че отдавна е колекционер на редки и исторически предмети и вярва, че търговията, базирана на жетони, която не може да се замени, е въвела “нова ера” на събиране.

“През последните 60 години Visa е създала колекция от исторически търговски артефакти от ранните хартиени и кредитни карти до машината zip-zap”, написаха от Visa News в Twitter в понеделник. Днес, когато навлизаме в новата ера на NFT – търговията, Visa приветства Cryptopunk #7610 в нашата колекция.

Visa и NFT: “Ангажиране на днешните фенове в крипо”

Cryptopunk е третият по големина проект за седмицата по отношение на продажбите. Статистиката показва, че през Cryptopunks са 28,1 милиона долара при 168 продажби през последните седем дни.

“Ние подкрепяме създателите, колекционерите и артистите, движещи бъдещето на NFT-търговията”, подчертаха още от Visa News в Twitter. “Любопитни ли сте за NFT и как да ги интегрирате в стратегията на вашата марка? Вижте най-новото от Visa за оценка и мащабиране на крипто изкуство”, се казва още в акаунта в Twitter, споделяйки статия във Visa за NFT.

2021 08 23 210606

Докладът, наречен “Ангажиране на днешните фенове в крипто и търговията”, обсъжда задълбочено жетони, които не могат да бъдат заменени, и изключва, че докато търговията се промени, NFT могат да оформят бъдещето за напред. “Търговията се развива и иновациите като кропто и NFTs вероятно ще оформят спорта, развлеченията и други общности за напред”, подчертава докладът на Visa.

Докладът на Visa NFT продължава:

NFT представляват по-дъбок и по-иноватевен начин за ангажиране на феновете и потенциални нови източници на приходи за организациите. Въпреки това, има много съображения, които трябва да се вземат предвид при интегрирането на NFT, тъй като това е ново пространство.

Официалният акаунт в Twitter на Visa News не се задълбочава повече в това какво означава, като добави Cryptopunk #7610 към своята “колекция”. Това може да означава, че Visa притежава повече NFTs, отколкото обществеността знае за монетата. Събираемият NFT Cryptopunk #7610 в момента е собственост на акаунта в Opensea, наречен “Wrappedcrytopunks-escrow“.

Източник: