Как да закупите Knoxstercoin ($FKX) — Ръководство стъпка по стъпка — FortKnoxster

fortknoxster.com

FortKnoxster е компания за киберсигурност, предлагаща пълен Crypto Suite™ от лични и сигурни съобщения, разговори, крипто портфейл и облачно съхранение в цял свят за всички, включително и за бизнеса. FortKnoxster използва силно криптиране от край до край с усъвършенствана технология за блокчейн и принципи на нулеви знания, за да защити онлайн поверителността на своите потребители.

Понастоящем FKX е класиран на 1000 на Coinmarketcap и е включен в редица крипто борси. За разлика от други основни криптовалути, той не може да бъде закупен директно с фиатни пари. Все пак можете лесно да купите тази монета, като първо закупите Bitcoin, Ethereum и Tether (USDT), а скоро и Binance Coins (BNB) от всички големи борси и след това ги прехвърлите на борсата, която предлага да търгувате с FKX. В това ръководство ще ви преведем подробно през стъпките за закупуване на Knoxstercoin FKX.

Стъпка 1: Регистрирайте се в Coinbase

0 KttPDLWRuggggTAK

Първо ще трябва да купите една от основните криптовалути обикновено или Bitcoin (BTC), или Ethereum (ETH). Тук ще използваме Coinbase, тъй като това е една от най-големите крипо борси, които приемат фиатни депозити.

Насочете се към Coinbase и започнете. Уверете се, че сте посочили истинското си име, тъй като Coinbase ще се нуждаете от него за проверка на акаунта. Изберете силна парола, така че акаунтът ви да не е уязвим за хакери.

Ще получите имейл за потвърждение. Отворете го и кликнете върху връзката. След това ще трябва да предоставите валиден мобилен телефонен номер за настройване на двуфакторно удостоверяване (2FA), това е допълнителен слой за сигурността на вашия акаунт. Следвайте следващата стъпка, за да завършите удостоверяването си. Тези стъпки са малко плашещи, особено когато чакате да закупите актив, но както всяка друга финансова институция. Coinbase е регулирана в повечето страни като САЩ, Великобритания и ЕС. Проверката на самоличността е често срещан процес при борсите или доставчиците на криптовалута, добрата новина е, че процесът Know-Your-Customers (KYC) вече е напълно автоматизиран и не трябва да отнема повече от 15 минути, за да завърши.

Стъпка 2: Купете монети с фиатни пари

0 zOyZB66yg2cTfmVo

След като приключите процеса на KYC, ще бъдете помолени да добавите начин на плащане. Тук можете да изберете да предоставите кредитна/дебитна карта или да използвате банков превод. Ще бъдете таксувани с по-високи такси, когото използвате карти, но също така ще направите незабавна покупка. Банковият превод ще бъде по-евтин, но и по-бавен, в зависимост от държавата, в която живеете.

0 XeMLXOhWwq1MlyAF

След това сте готови, изберете валутата, която искате да купите, в този случай BTC и въведете сумата и кликнете върху бутона “Buy Bitcoin” в долната част… и поздравления! Току-що направихте първата си крипто покупка.

Стъпка 3: Прехвърлете вашите cryptos към Altcoin борса

0 OeMTj0u oN r4QV7

Но все още не сме приключили. Тъй като $FKX е алткойн, трябва да прехвърлите нашите монети на борса, където може да се търгуват с $FKX. Тук ще използваме KuCoin като наш обмен. KuCoin е популярна борса за търговия с алтокойни и има голям брой търгуеми двойки алткойни. Използвайте връзката по-долу, за да регистрирате новия си акаунт.

След като преминете през подобен процес, който сме правили преди с Coinbase, ще бъдете посъветвани да настроите и 2FA удостоверение, тъй като добавя допълнителна сигурност към вашия акаунт.

Стъпка 4: Депозирайте BTC за размяна

0 h KoYG eJiOumnPX

В зависимост от политиките на борсата може да се наложи да преминете през друг KYC процес. Това обикновено ви отнема от 30 минути до евентуално няколко дни, макар че процесът трябва да бъде директен и лесен за проследяване. След като изпълните всички стъпки, имате пълен достъп до портфейла си за обмен.

Ако за първи път правите крипто депозит, екранът може да изглежда малко страшен. Но не се притеснявайте, това е по-скоро от извършването на банков превод. В долната част на полето ще видите низ от произволни числа, показващи ‘Bitcoin address’, това е уникален публичен адрес на вашия портфейл за Bitcoin в KuCoin. Тъй като сега прехвърляме закупените ни преди това биткойни на Coinbase към този портфейл, кликнете върху ‘Copy Address’ или върху копие, за да вземете този адрес в клипборда си.

Сега се върнете към Coinbase и в горния десен ъгъл на екрана кликнете върху бутона “Send/Receive”.

0 S3I0ZzFREgWNTuzH 1

Под полето “До” поставете адреса на портфейла в клипборда си, за съобщения за сигурност винаги трябва да проверявате дали и двата адреса съвпадат. Известно е, че има определен компютърен зловреден софтуер, който може да промени съдържанието в клипборда ви в друг адрес на портфейла и по същество ще изпращате средства на друго лице.

0 6LVCW5RqjvJoDQE3 2

Щракнете върху “Continue”, за да продължите, трябва незабавно да получите имейла за потвърждение. Кликнете върху връзката за потвърждение в имейла и вашите монети са на път към KuCoin!

Сега се върнете към KuCoin и се насочете към вашата страница “Assets” (щракнете горе вдясно), не се притеснявайте, ако не сте видели депозита си тук. Вероятно все още се проверява в блокчейн мрежата и трябва да отнеме няколко минути, докато вашите монети пристигнат. В зависимост от състоянието на мрежовия трафик на биткойн мрежата, по време на натовареност може да отнеме дори повече време.

След като получите депозита си, трябва да получите и известие за потвърждение от KuCoin. След като вашите средства пристигнат, те ще бъдат видими във вашия “Main Account” на страницата ви с активи, сега ще трябва да финансирате своята “Trading Account”, за да направите това, щракнете върху вашия “Main Account” на страницата си с активи и търсете Bitcoin, след това кликнете върху опцията “Transfer”.

Изберете “Trading Account” като сметка за местоназначение, изберете желаната сума и след това щракнете върху “Confirm”, за да прехвърлите средства.

0 V k0bd73u59rxS2t 1

Стъпка 5: Търгувайте с FKX

В лентата с менюта преминете към “Trade” и изберете Spot Trading”.

0 XWzXGr9kqOUDHPDg 3

В менюто на горната лента ще видите двойката BTC/USDT по подразбиране. За достъп до FKX, просто щракнете върху стрелката и ще се появи падащо меню. Кликнете върху него и върнете “FKX”, трябва да видите FKX/BTC, изберете тази двойка и трябва да видите ценова графика на FKX/BTC в средата на страницата.

0 VI3zk2BfFBuOV4ki 2

Активирайте вашата “Trading password”. Ще бъдете помолени да създадете 6-цифрена “Trading password”, която ще трябва да използвате, за да започнете да търгувате.

0 UFq8o64UCreoV44C 1

Поставете 6-цифрения код “Trading password”

0 nryA qqwzSopQXd2

За да активирате търговията, не забравяйте да въведете совите 6 цифри “Trading Password”.

0 dWIO a8TrgwEUYhT

Отдолу има кутия със зелен бутон, който казва “Buy FKX”. Вътре в кутията изберете раздела “Market” тук, тъй като това е най-ясният пит поръчка за покупка. Можете или да въведете сумата си, или да изберете каква част от вашия BTC депозит бихте искали да похарчите за покупка, като щракнете върху бутоните за процент. Когато потвърдите всичко, щракнете върху “Buy FKX”.

0 rAJOIIXcIhU TkaS

Това е! Най-накрая купихтеFKX!

Източник: