Как да залагаме $ OXEN?

oxen.io

Стартирането на Oxen Services Node е идеалният начин да се включите в мощната мрежа за поверителност, докато печелите големи награди.

Залагането става лесно

Залагането на вашите $ OXEN възможно най-бързо и лесно. Ако предпочитате да не се сблъсквате със стартирането на сървър сами, може да заложите на споделен сервизен възел, спестявайки ви неприятностите при настройването на възли, като същевременно допринасяте за сигурността на мрежата Oxen – и получавате награда за това.

Можете да залагате на споделен възел за услуги директно от портфейла, без никога да се налага да докладвате команден ред.

Принос към възел на услугата

Просто отворете портфейла си, отидете на раздела Services Nodes, въведете публичния ключ на възела на услугата, за който допринасяте, и сумата от $ OXEN, която залагате.

Щракнете върху този вълшебен бутон залог и всичко е готово. Това е толкова лесно. Гледайте как блестящ поток от символични награди започва да се влива във вашия Oxen портфейл.

Ако трябва да намерите възел за споделена услуга, за който да допринесете, просто се насочете към изследователя на блокове Oxen и разгледайте раздела Services Nodes Awaiting Contributions.

Споделени суми за залагане

Когато допринасяте за възел на услугата, има няколко правила около това какъв може да бъде вашият принос. Един сервизен възел изисква общ залог от 15 000 $ OXEN и никога не може да има повече от 4-ри участника в един сервизен възел.

Всичко това означава, че минималният принос към възел на услугата е оставащо изискване за залагане, разделено на броя на останалите разрешени участници.

Например, ако имате пул с отворени услуги с двама души, които внасят 10 000 $ OXEN, минималният принос, който бихте могли да направите, ще бъде 2 500 $ OXEN, а максималният – 5000 $ OXEN.

Стартиране на собствен сервизен възел

Но изчакайте, ами ако сте мощен потребител, който иска цял възел на услугата само за себе си? Можете да го направиш. Силата е във вашите ръце.

Процесът за стартиране на вашия собствен сервизен възел е доста по-сложен, но идва с още по-големи награди. Процесът на настройки е опростен, доколкото е възможно, така че дори хора без опит в комадния ред да могат да настоят възел за услуги с малко време и търпение.

Вижте ръководството за настройки на пълен сервизен възел за повече информация как да станете самостоятелен оператор на възел за услуги и да се възползвате от всички предимства на залагането. Можете дори да оставите другите да залагат във вашия възел и да спечелите такса за оператор от тях в замяна!

Източник: