Hive се търгува за 20% премия над steem на Bittrex Crypto Exchange

cointelegraph

След като се раздели с блокчейн Steem на 20 март, Hive вече се търгува с 20 над Steem. След успешното разклоняване на блклчейна, Hive си осигури списък от Bittrex – където се търгува за премия от 20% над очакваното.

В ударът на Джистън Сън, пазарът на криптовалутите изглежда е избрал коя верига смята, че е по-ценна, след като Hive се раздели от Steem на 20 март.

Hive се търгува за 20% премия над Steem

На Bittrex, Hive в момента се тъгува за $ 0, 193, докато Steem сменя ръцете за около $ 0, 154 на същата платформа. 24-томът на Hive за Bitterex от 28, 500 долара се равнява на 60% от 49 000 долара на Steem.

Само за няколко дни Hive беше регистрирана на най-малко четири борси за криптовалута – Bittrex, lomony, ProBit и BlockTrades.

В пост-вилица съобщение, Hive посочи, че редица борси работят за списък Hive двойки, в допълнение към шест централи, които все още работят по разпространение airdropped жетони.

Блогът отбелязва, че в момента се разработват портфейли на Hive.blog и те ще бъдат готови скоро, насочвайки хората да обмислят използването на портфейла PeakD.com междувременно. PeakD е версията на steempeaked, базирана на Hive – вторият по големина интерфейс ъкм платформата Steem.

Hive също заявява, че в близко бъдеще ще има втори хард форк за надграждане на блокчейна и предоставяне на допълнителна функционалност онлайн.

Въздушните капки на Hive изключват избрани титуляри на акаунти

Докато изричният мандат на Hive беше да разклони Steem и да премахне 20% от предлагането на токени, включващи наградата на основателя, Джъстин Сън изглежда не е единственият заинтересован участник в Steem.

Hive заявява, че ще публикува бъдеща публикация, отнасяща се до „онези, които са били пропуснати в първия ефир, обсъждащи скрипта за изключенията“, и ще остави, „общността да реши дали токените, държани в резерв, да бъдат разпределени.

Разделът за коментари в съобщението показва широка подкрепа от общността за Steemchiller, разработчикът зад Steemworld – безплатно хранилище на Steem инструменти.

Вилицата ръководена от общността, е успешна

Хард форкът на Hive включва инициатива, ръководена от общността, целяща да предотврати очевиден опит за за поглъщане на мрежа от основателя на Tron Джъстин Сън, след покупката му на Steemit през февруари.

Повече от 30 бивши разработчици на Steem допринасят за Hive, заедно с безброй приноси на общността за различни аспекти на проекта. Hive се стреми да остане с отворен код.