hotspot mapv3

Helium Hotspots

Мрежата People’s Network е най-голямата безжична мрежа за интернет на IoT на планетата. Тя се захранва от блокчейна на Helium Blockchain и индивидуално притежавани устройства за горещи точки LoRaWAN®, разположени в над 50 000 града.

Първият по рода си

  • Над 800 000 горещи точки, оборудвани с протокола LongFi с отворен код на Helium.
  • Сигурен и достъпен трансфер на данните между крайни устройства.
  • Децентрализирана мрежа на Helium свързва милиони IoT устройства по целия свят.

Използвайки хардуер за горещи точки на RAKwireless, подкрепен от технологията Helium Blockchain, People’s Network е първата мрежа, която осигурява повсеместна и евтина LoRa свързаност за захранване на интернет на нещата.

Лесно е да се свързват крайните устройства, да се прехвърлят данни и да се използва блокчейн за транзакции с криптовалута Helium.

The People’s Network – Мрежата на хората

Helium (HNT) е криптовалута, която е в основата на People’s Network. HNT се разпределя между хостовете на горещи точки, за да ги възнагради за осигуряването на покритие, валидирането на блокчейн дейност и улесняването на използването на мрежата. HNT също така може да бъде изгарян или неизменно унищожаван, за да се свързват кредити за данни, които могат да бъдат обменяни за честотна лента.

Всеки може да се свърже с мрежата, като разположи съвместимо с  LoRaWAN®  устройство, например сензор или гореща точка. Можете да свържете своя възел на IoT към мрежата, за прехвърляте данни на изключително ниска цена, като използвате кредити за данни (DC), и да получите достъп до данните си чрез публична конзола Helium.

Присъединете се към Helium Network с RAK

RAK не са само просто производител на Helium Hotspot, но са партньор и посланик на The People’s Network. RAK е доставчик на хардуер за IoT и един от първите производствени партньори на Helium. RAK произведоха първите горещи точки на Helium и различни други продукти, които са в основата на много проекти за Iot.

blockchain hotspots helium networkv3

Similar Posts