FortKnoxster портфейл: Най-безопасното място за съхранение на вашите цифрови активи

FortKnoxster.com

Криптовалутите представляват нови възможности за инвестиции и станаха популярни през последните няколко години сред хората навсякъде.

Има обаче важно решение, което трябва да вземете, след като закупите криптовалута.

Къде да съхранявате?

Портфейлът FortKnoxster е най-сигурният портфейл в света за защита на вашите цифрови активи, независимо дали са криптовалути или NTF. Можете да съхранявате всичките си жетони в един, защитен мобилен портфейл, за да ви даде пълен контрол над вашите активи.

Използвайки съществуващите алгоритми за криптиране на FortKnoxster, можете да обменяте криптовалутите си по защитен канал, като използвате криптиране от военно ниво. Това ниво на доверие гарантира, че транзакциите ви с криптовалута към и от вашите контакти ще се извършват в безопасна и защитена среда.

Какво прави FortKnoxster Wallet уникален?

Има два вида портфейли за криптовалута: портфейли за попечителство и портфейли без попечителство.

Портфейлът на FortKnoxster е портфейл без попечителство. Това означава, че вашите лични ключове никога не са изложени на трети страни — дори FortKnoxster — и вашите активи са напълно защитени.

Комбинацията от портфейла и поверителните контакти в Messenger на FortKnoxster елиминира риска, който съществува, когато потребителите обменят адреси на портфейла си по незащитени канали. Портфейлът FortKnoxster е най-сигурният начин за изпращане и получаване на криптовалути.

Лесна употреба

Прехвърлянията на криптовалута се инициират сигурно през криптиран чат с потвърдени контакти на потребителя. Това има значение, защото помага на потребителите да избягват фалшиви атаки и други хакове, които идват с ръчното споделяне на адреси на портфейла. Трансферите, направени по този начин, се възползват от функциите за сигурност и поверителност на FortKnoxster. Дори FortKnoxster не може да види какво се случва вътре в портфейла, което го прави най-доброто безопасно място за съхранение и обем на криптовалути и NFT.

Какво всъщност представляват портфейли без попечителство?

Портфейлите без попечителство е вид портфейл за криптовалута, който дава на потребителя контрол върху средствата му. Собственикът на криптовалута има пълни правомощия, защото те са единствените, които притежават частните ключове, доказващи собствеността на парите. Портфейлите без попечителство позволяват на потребителите по същество да станат свои собствени “банки”.

В портфейлите без попечителство както личните, така и публичните ключове се съхраняват в портфейла и се управляват и контролират от собственика на портфейла. Потребителите не разчитат на трети страни за управление на средствата си.

Поради пълния контрол, предлаган на потребителите, портфейлите без попечителство се считат за най-сигурните портфейли за криптовалута. Портфейлът на FortKnoxster, който не е задържан, осигурява допълнителна сигурност чрез интегриране със съществуващите функции за поверителност на FortKnoxster, като например криптирани чатове, разговори и съхранение на файлове.

Частни ключове

Портфейлите без задържане предлагат два вида лични ключове:

  1. Сурови лични ключове
  2. Мнемонична семейна фраза

Суров частен ключ

Суровите частни ключове са оригиналната форма на частни ключове. Те са низ от знаци, които се съхраняват, където потребителят избере (обикновено на компютъра си или офлайн на лист хартия или USB устройство).

Мнемонично семе

Мнемоничната начална фраза се използва за сигурно генериране на множество частни ключове за достъп и контрол на множество криптовалути от един портфейл и затова е предпочитаният избор за повечето портфейли с много криптовалути като FortKnoxster Wallet.

Фразата е фраза от 12–24 думи, която е включена в реалния частен ключ и се контролира от собственика на криптовалутата. Собственикът трябва да използва началната фраза, за да получи достъп до своята криптовалута.

ВАЖНО: Ако защитите криптовалутата си с лични ключове или мнемонично семе и ги загубите, няма къде да се обърнете, за да възстановите криптовалутата си. Няма бутон “нулиране на парола”.

Основни предимства на портфейлите без попечителство

Без участие на трети страни

Едно от най-големите предимства на портфейлите без попечителство е, че вие сте единственият пазител на вашите активи. Никой няма достъп до вашите идентификационни данни, нито някой може да извърши транзакции без вашите уникални ключове.

Нисък риск от нарушения на данните

Има по-малка вероятност за пробив на данни с портфейли, които не са за попечителство. Опитите за хакерство също са редки в сравнение с броя на опитите за хакване с портфейли за лишаване от свобода.

Незабавни тегления

Можете да теглите парите си, когато пожелаете. Няма “дневни ограничения”, каквито намирате с много портфейли за попечителство. Имате пълен контрол кога и колко теглите.

Няма нужда от интернет връзка

Портфейлите без попечителство могат да бъдат допълнителни без интернет връзка. Транзакциите изискват връзка с интернет, но криптовалутата може да се съхранява офлайн.

Недостатъците на портфейлите без попечителство

Освен да загубите ключовете си и да нямате достъп до интернет, няма сериозни недостатъци при портфейлите без задържане. Портфейлите без попечителство се счита за най-добрите портфейли за криптовалута в света поради техните функции за контрол и безопасност. Компромисът е, че потребителите трябва да се грижат за ключовете си и да поемат известна отговорност за своята криптовалута.

Портфейлите без задържане са ясният избор за безопасност и сигурност

Най-новите тенденции в крипто индустрията и нарастващите случаи на киберпрестъпления и нарушаване на данните ни казват, че портфейлите, които не са задържани, ще получат по-голяма популярност в бъдеще. Всичките бъдещи хакове на портфейли за попечителство ще демонстрират на потребителите, че те трябва да имат контрол на личните си ключове, за да запазят своята криптовалута в безопасност.

Хората, които са загрижени за тяхната поверителност и безопасност, казват, че тези причини са причината да изберат портфейли, които не са за попечителство, вместо портфейлите за попечителство. Освен това много хора не искат да споделят личната си информация или чувствителни данни с никого, като например обмен на трета страна. Избирането на портфейл без попечителство им дава свободата и контрола, от които се нуждаят с техните криптовалути.

Защо портфейлът FortKnoxsster е най-безопасният в крипто света?

Портфейлът на FortKnoxster отива по-далече, като предоставя сигурен портфейл без попечителство на своите потребители, за да осигури средствата им.

Портфейлът на FortKnoxster е портфейл с множество криптовалути, позволяващ множество акаунти за много монети, защитен от една единствена фраза за възстановяване, известна само за потребителя и никой друг (дори FortKnoxster).

Този тип портфейли е известен като HD портфейл (йерархично произведен). HD е стандарт за извличане на множество адреси на акаунти за множество криптовалути от един портфейл, генериран с тайна фраза (известна още като фраза за възстановяване). FortKnoxster използва BIP39 за фрази за възстановяване и BIP32/BIP44/BIP84 за извличане на акаунт.

Портфейлът на FortKnoxster ще бъде на линя за публично през третото тримесечие. За да получите достъп, регистрирайте се на FortKnxster за iPhone, Android или на сайта www.fortknoxster.com.