FortKnoxster Token (FKX) обявява, че може да се разменя на DeFi Exchange

meduim.com/fortknoxster

FortKnoxster, компания за киберсигурност, специализирана в сигурни комуникации, с гордост обявява своя такен FKX в списъка на Uniswap.

Един от най-модерните доставчици на платформи за криптиране и сигурен обмен на чувствителна и поверителна информация между компаниите и техните клиенти, с гордост обявява своя токен FKX на водещата платформа за търговия на цифрови активи Uniswap, децентрализирана борса (DEX).

С FKX, който вече е включен в KuCoin, водеща централизирана борса, Uniswap – листингът допълнително засилва наличността, използваемостта и ликвидността на FKX- токените.

FortKnoxster улеснява сигурното прехвърляне на документи и файлове чрез предлагане на криптиране по подразбиране към военния клас в процеса. Предоставеното решение е много лесно за използване и работи на всички платформи. Тази услуга помага на предприятията да останат в безопасност и да отговарят на изискванията, като по същество осигурява спокойствие на клиентите и техните партньори.

С няколко компании, които вече използват платформата за криптиране на FortKnoxster за сигурен обмен на чувствителна информация между организациите и техните клиенти (т.е. информация за KYC, банкови извлечения, информация за кредитни карти и т.н.), както и вътрешно между членовете на борда и топ мениджмънта (т.е. стратегически планове, бюджети, M&A- материали и др.), FortKnoxster очаква солиден ръст в своята символична ликвидност. Потребителите могат да също да плащат за достъп до платформата с KFX.

Понастоящем FortKnoxster работи по листването на KFX -токена на допълнителни платформи за търговия и ще обява тези възможности своевременно.

Притежателите на токени също могат да се възползват от този списък, като осигурят ликвидност и получат възнаграждение от 0,3% такса от всяка транзакция.

Относно: FortKnoxster

FortKnoxster е основана от квалифицирани специалисти по ИТ сигурност, които споделят голяма страст към киберсигурността, криптографията и големи база данни. Компанията опит има с разработването на сигурни комуникационни платформи, базирани на най-новите технологии за криптиране и най-високите налични стандарти. Основните две услуги на кампанията са Fortknoxster Transfer & FortKnoxster Messenger. Също се предлагат индивидуални разработки в рамките на криптираните комуникации.

Относно: Uniswap

Uniswap е протокол на Ethereum за размяна на токени ERC20. Uniswap е предназначен за общността да търгува с токени без такси на платформата или посредници. Uniswap осигурява ликвидност, използвайки просто математическо уравнение и пул от жетони, без да е необходимо да се сравняват купувачи и продавачи.

За тези, които са нови за DEX, могат да разгледат уеб страницата на Uniswap, за да разберат всичко, което трябва да знаят за това как работи. https://uniswap.org

Източник: