FortKnoxster: Прогноза за цената до 2021 г. и след това — добра инвестиция ли е FKX?

crypto-academy.org

Преди стотици години хората трябва да чакат със седмици, месеци или дори години, за да изпратят съобщение на някой далеч от тях. Обичайният процес включваше изпращачът да напише писмо и да то даде на бегачите — термин, използван за хора, които бягаха от държава в държава., за да предават информация -чието задължение беше да изпрати това писмо до предназначената му цел.

Днес можем да общуваме с хора от другия край на света за секунди, като изпращаме и получаваме съобщения почти моментално. Чрез приложението като Messenger и Telegram хората могат да комуникират и да си сътрудничат поможду си, като използват само безжична връзка. Въпреки това тези платформи имат някои основни недостатъци. В тези централизирани платформи имаше много нарушения на сигурността. Освен това има многобройни случаи, при които различни платформи са продавали лична информация на офериращия.

А blockchain — powered проект, който е решен на тези въпроси се нарича FortKnoxster. Този проект е първата децентрализирана платформа за комуникация и сътрудничество и е една от най-сигурните комуникационни платформи към момента.

В тази статия ще ви въведем в основите на този проект, родния му символ, бъдещия му потенциал и плановете му.

Основен анализ на FortKnoxster (FKX)

Като начало монетата беше пусната през 2018 г. от Мики Джонисън, Рамус Биргер Кристиансен и Нилс Клицгаард. Както бе споменато по-горе, базираната в Гибралтар компания за киберсигурност се фокусира върху защитата на комуникациите, цифровите активи и данните. Тяхното безплатно приложение, FortKnoxster, ви позволява да комуникирате сигурно и насаме, използвайки само вашата връзка. Тяхната платформа работи на така наречения принцип Zero-Knowledge, предоставяйки на потребителите пълна поверителност. Освен това FortKnoxster, използва интелигентните договори на Ethereum, за да позволи на потребителите да се фокусират помежду си, използвайки криптографски подписи и им давайки доверена децентрализирана комуникационна връзка.

Прочетете повече: Какво представляват интелигентните договори? Подробно ръководство.

Тази компания успешно разработи уникална платформа за криптиране, която се предлага като решение за шифроване като услуга. За разлика от повечето комуникационни платформи, сигурността на FortKnoxster никога не е била нарушавана. Те дори поканиха някои от добрите хакери, до които стигнаха, само за да ги помолят да тестват сигурността им — и не успяха да хакнат нищо.

image2

Основния символ на FortKnoxster е известен като FKX.

Токенът FKX има циркулиращо предлагане от 149 милиона и общо предлагане от 150 милиона. Този такен не може да се извлича, следователно можете да го закупите само като го закупите чрез обмен на криптовалута.

Анализ на цените на FortKnoxster (FKX)

Според CoinMarketCap, FKX се присъедини към отворения пазар в края на 2018 г. с цена от $ 0,0074. Към средата на септември тази криптовалута вече беше започнала да намалява цената; намаление, което накара монетата да достигне цената до $ 0,0015 до края на 2018 г. По-малки движения на цените също се случиха през 2019 и 2020 г., като такенът достигна максимума от малко над 0,005 долара. Токенът напусна 2020 година с цена от $ 0,0019.

Продължавайки, 2021 г. беше най-малкото доходна година за инвеститорите в FKX. Тази криптовалута влезе в годината с цена от $ 0, 0019; и до 5-ти февруари, той отбеляза 478% увеличение на стойността си на търговия, остарявайки FKX да седи на $0,011. Това обаче беше само началото на ползотворно пътуване за монетата. До края на февруари монетата е удвоила стойността си, достигайки цената от 0,027 долара. Тези огромни промени в цените продължиха да се случват през следващия месец. Монетата беше достигнала цената от 0,09 долара в средата на април; е след един месец монетата достигна цената от $ 0,21, поставяйки нов рекорд за всички времена.

image1 10

По време на писането на FKX се търгува на стойност 0,035 долара и има 246 888 долара за 24-часа обем на търговия. Нейната пазарна капитализация е малко над $ 5.0 милиона, което му отрежда 1010 място в CoinMarrketCap.

Източник