FortKnoxster ще си партнира със социалната мрежа Blockster

FortKnoxster.com

FortKnoxster са развълнувани да обявят партньорството си с Blockster, пълнофункционална социална платформа, посветена на световната общност на потребителите на криптовалути.

И двете компании признават взаимодействието между тях и съответните пътни карти. Партньорството е предназначено да помогне на двете организации да растат по -бързо и да достигнат до по-голяма аудитория. Това е истинска печеливша договореност за ускоряване на растежа чрез съответна работа.

Blockster е първата социална мреже, създадена специално за нуждите на криптовалути и блокчейн проекти. Те предоставят най-новите новини, истории и рецензии за тенденцията в криптовалутите и проекти, базирани на блокчейн, от експерти от индустрията и лидери на мисли във формат на социална мрежа.

Като част от партньорството, FortKnoxster захранва сигурните вътрешни комуникации на екипа на Blockster. FortKnoxster предоставя на целия екип на Blockster достъп до шифровани чатове от край до край, телефонно обаждания, видео разговори, входяща поща, съхранение на файлове и споделяне на файлове.

Blockster може да се похвали със списък от над 347 000 потребители и ще бъде отворен за общността през август. Те имат амбициозна пътна карта за останалата част от 2021 г., включително функции като Blockster Ads, Blockster Wallet, Blockster Trade, приложение за iOS и Android, P2P транзакции и др.

Пътната карта на FortKnoxster е също полкова амбициозна с предстоящото пускане на пълен Crypto Suite™, интегриран портфейл, саморазрушаващи се съобщения и залагане на FKX. Потребителите в над 180 държави се наслаждават на FortKnoxster ‘чрез безплатните и PRO акаунти. FortKnoxster има свой собствен токен за помощна програма (FKX). Щракнете тук за повече информация.

Blockster прави предварителна продажба на техните жетони (BXR), които могат да бъдат закупени чрез уебсайта им. Само 2% от общото предлагане на токени BXR са налични чрез предварителна продажба, която приключва на 21 септември. Токените BXR могат да се използват за закупуване на реклама на платформата Blockster, залагането на токени BXR ще спечели награди за споделяне на приходите. Можете да се присъедините към списъка на чакащите и да закупите жетони тук.

Източник