FortKnoxster | Сигурна комуникация и криптиране на данните с военни технологии

Сигурността в Интернет е нашата основна нужда, тъй като прекарваме голяма част от времето си онлайн и споделяме различни видове данни. Криптирането на данни със сигурност може да защити данните, които се предават, но криптираните продукти често са много сложни и не са много удобни за потребителя. FortKnoxster предлага мулти целева комуникация и криптиране от край до край. Той използва блокчейн технология за установяване на сигурна и надеждна комуникация.

Част

Защитен и шифриран чат в реално време за бърза комуникация. Предлага гласови съобщения, групов чат и други.

Входящи

Всички комуникации и данни са криптирани от край до край и вдъхновени от последните технологии. Изпращайте съобщения до приятели, колеги и бизнес партньори със спокойствие.

Видео Разговори

Супер сигурни видео разговори без „снайперисти“ по линията – никой не може да получи, записва или хаква вашите разговори. Най-частното обаждане, което можете да получите както в интернет, така и в мобилен телефон.

Съхраняване в облака

Съхранявайте ценните си данни, снимки и документи в собственото си криптирано облачно хранилище. Лесно за споделяне и управление на файлове и папки безпроблемно.

Групови конференции

Общувайте сигурно с Вашите колеги, приятели чрез чат, обаждания, споделяне на файлове и т.н., чрез функцията за групови конференции- работете по – интелигентно и по-сигурно.

Гласови съобщения

Изпращайте бързо криптирани гласови съобщения, без да се обаждате. Спестява време и функцията е достъпна както в уеб, така и в платформата за приложения.

Споделяне на екрана

Приложението предоставя криптирано споделяне на екрана като изключително ценен инструмент за сигурно сътрудничество и партньори и други трети страни. Blockchain Integrtion FortKnoxster се използва за нови технологии при блокчейн, за да установи сигурни, частни и надеждни комуникационни връзки между потребителите.

fortknoxster storage webapp low

Бърз преглед на платформата

FortKnoxster е система за криптиране от край до край, използваща технологията блокчейн, за да установи сигурни и надеждни комуникационни връзки между своите потребители. Всички файлове и комуникации се кодират в браузъра на подателите, преди да бъдат изпратени до сървърите. Дешифрирането на данни е възможно само в браузър на предвидените получатели. Всички комуникации и данни са криптирани 24/7 на всички устройства – приложението предлага сериозна поверителност като никой друг. О – споменах ли, че няма абсолютно никакви досадни реклами или спам?!

Характеристиките на криптиране

Въз основа на криптография с публичен ключ – 256 битов AES криптиране и RSA 2048 битова ключова криптография. Елиптична крива PBKDF2 изважда ключ с SHA – 256 хеширане и идентификация за поверителност. Блокчейн технологията за децентрализирано доверие на цифровата идентичност. Архитектурата на нулевите знания – само вие имате достъп до вашите лични ключове.

Поверителност

Само предвидените получатели имат достъп до данните

Интегрираност: Всички съобщения се проверяват за автентичност на съобщението, за да се избегне поправяне.

Цифров подпис: Всички съобщения са цифрово подписани и самоличността на изпращачите се проверява.