Елон Мъск подчертава значението на работата на възлите на Dogecoin

cryptonews.net

Главният изпълнителен директор на Tesla Елон Мъск се включи в Twitter, за да подкрепи съоснователя на Dogecoin Били Маркус в стремежа му да накара членовете на общността са управляват свои собствени възли.

В туита си, който получи емотикона с вдигнат палец от сантимилиардера, Маркъс обяснява, че възлите са важни, тъй като отварят за валидирането на трансакциите и поддържането на блокчейн в актуално състояние.

Исках да напиша нещо по-разчупено за Dogecoin Nodes, така че потърпете.

Възлите са важни. Те поддържат движението на мрежата, потвърждават трансакциите и поддържат блокчейна в актуално състояние. Добре е да актуализирате до версия 1.14.4, която ще позволи по-ниски такси за трансакции.

— Shibetoshi Nakamoto (@BillyM2k) October 13, 2021

Той призовава общността да изтегли актуализацията 1.14.4 Dogecoin, за да намали таксите за трансакции.

След това Мъск отговори с емотикона “символ за сто точки” на шега на Маркъс за тези, които не управляват собствените си възли.

Както съобщава U.Today, противоречивият предприемач наскоро заяви, че е “супер важно” таксите за Dogecoin да спаднат, за да може мемори монетата да се превърне в жизнеспособен метод за разплащане.

След месеци общуване с акаунта в Twitter на съоснователя на Dogecoin Мъск най-накрая го последва във водещата социална медийна платформа.

Маркъс се пошегува, че ще спре да прави лоши туитове, след като шефът на Tesla го следва.

Мъск също така реагира с популярното емотиконче “смях, плач” на меме за общността на Dogecoin, което е вдъхновено от нашумялата южнокорейска драма за оценяване “Игри на калмари”, която вече се превърна в най-големия дебютен хит на Netflix.

По-рано този месец най-богатият човек на планетата публикува снимка на кученцето си, наречено Флоки, което според някои е предизвикало масово рали на конкурента на Dogecoin – шиба ину.

cryptonews.net