Dash стартира FastPass мрежа за професионални търговци

Dash стартира инициативата FastPass мрежа, акредитация, която признава платформи и услуги в търговската система, които имат подобрено потребителско изживяване за Dash чрез интеграцията на InstantSend или Chainlooks. Тази функционалност позволява на потребителите да депозират, теглят и търгуват Dash с несравнима скорост и сигурност.

Екосистемата за търговия на мрежата FastPass разполага с обширен списък от десетки стратегически партньори (и нарастващи), които осигуряват оптимизирано изживяване на потребителите на Dash на техните платформи. Това включва разширяващ се списък от борси от първо ново и водещи в индустрията на криптовалутни услуги, които предлагат широк спектър от инструменти на търговците като маржин търговия, деривати, извънборсови пазари, ботове за търговия, анализи, заеми, попечителство и решения за залагане.

Ние не само носим стойност за мрежата Dash, но и за нашите FastPass партньори и техните потребители. Това не само помага за подкрепата на нашите стратегически партньори, но също така повишава информацията на потребителите къде могат да изпитват това, което прави Dash най-доброто за търговците. Видяхме, че видяхме, че използвайки Dash чрез нашите партньори с това подобрено потребителско изживяване, търговците ще видят, че Dash е мащабируема, лесна, почти незабавна, сигурна и достъпна за транзакции и преместване между партньорските борси FastPass“. Заяви Омар Хамви, мениджър за бизнес развитие в „Dash Core Group“.

Dash работи, така че инициативата ще бъде конкурентоспособна с криптовалутите си от връстници, предвид скоростта, ниската цена на транзакциите и голямата партньорска мрежа, която предоставя на търговците цялата екосистема, където те могат да се присъединят, да останат и да продължат да се възползват от мрежата на Dash.

image processing20200910 3162 17a5y1y

Борсите и услугите, получаващи отличието, включват Coinbase (и Pro), Liquid, KuCoin, HitBTC, Hummingbot, Quadency, Bibox, WhiteBit и Indodax. Търговските ботове ще играят голяма роля в мрежата, тъй като при почти незабавните транзакции на Dash човешките действия стават най-бавната част от процеса на търговията. Ботовете за копаене на ликвидност на Hummingbot и стабилният набор от ботове за търгуване на Quadency ще автоматизират стратегиите на търговците.

„Hummingbot се гордее, че е акредитиран партньор на Dash FastPass. Впечатляващата и ненадмината скорост, сигурност и такси за транзакции на Dash ни предоставя още един градивен елемент за по-нататъшно развитие и подобряване на потребителското и търговско изживяване на Hummingbot. Функциите InstantSend и ChainLocks на Dash, позволяват за нови автоматизирани стратегии за търговия, които се възползват от пазарните и арбитражните възможности в мрежата на Dash FastPass“. Сподели Карло П. Лас Мариас, съосновател и главен оперативен директор на Hummingbot.

Избраните акредитирани партньори на FastPass и Dash Core Group разработват образователно съдържание от край до край за всеки компонент на търговската екосистема, за да опростят и консолидират огромното количество информация в лесно смилаема точка на знание, за да повишат информираността за партньорските услуги на Dash цялата търговска екосистема. Това ще обучи търговците от всички нива на опит как да използват скоростта на тези услуги, за да максимизират възможността на инвестициите и да решат проблемите с търговията, които са изпитвали при използване на други криптовалути.

image processing20200910 4405 1m72wfe

Dash е бърз, мащабируем и повсеместен, идеалната криптовалута за търговия. Мрежата Dash FastPass ще спомогне за повишаване на осведомеността, превръщайки я от добре пазена тайна към нещо, за което всички са наясно.

Търговската част на мрежата е онлайн и може да бъде посетена на Dash.org/fastpass, докато образователната част на сайта трябва да бъде пусната в началото на октомври.