Колумбийската банка Banco de Bogotá ще подпомогне клиентите при прехвърляне на средства към Crypto Exchainge

Blockchain.News

Banco de Bogotá, търговската банка със седалище в Колумбия , ще подкрепя клиентите да прехвърлят средства на борса за криптовалути за търговия чрез своите банкови услуги.

Колумбийският държавен мениджър на Buda.com, Алехандро Белтран, разкри, че Banco de Bogotá, като финансирана от правителството политна програма на банката, ще позволи на своите клиенти да правят депозити и тегления с чилийската борса за криптовалута Buda.com, считано от август.

Алесандро Белтран каза, че и двете страни са много загрижени за плана за услуги и се надяват да положат всички усилия да го подобрят по-добре. Следователно съответния договор все още се обсъжда, като се посочва, че:

Banco de Bogotá беше много подобрен и внимателен в този процес, което е разбираемо, тъй като навлиза в нов свят и те искат да го разберат във всичките му измерения.

В същото време Banco de Bogotá може да си сътрудничи и с мексиканската борса за криповалута Bitso в бъдеще.

За разлика от Колумбия, Китай прие интензивно потискане на транзакциите с криптовалута, Пекин не позволява на търговските банки да поддържат транзакции с криптовалута.

Както се съобщава от Blockchain.News на 21 юли, третата по големина китайска банка, Селскостопанска банка на Китай, публикува съобщение, забраняващо биткойни и други транзакции с криптовалута чрез услугите на Земеделска банка.

Източник