Чарлз Хоскинсън коментира Coinbase ADA Listing, тъй като блокчейнът Cardano продължава да расте

U.Today

Coinbase публикува в Twitter, че собственият токен ADA на Cardano вече е достъпен както за неговите приложения за iOS, така и за Android.

В прессъобщението, споделено с U.Today, Чарлз Хоскинсън коментира този важен етап за блокчейна на Cardano и общността.

ADA е добавена към Coinbase

Както се съобщава от U.Today по-рано, ADA на Cardano стартира на Coinbase Pro онзи ден и достигна рекорден връх от $ 1,88 (търговия с над 30% премия в сравнение с Binance).

Сега монетата е достъпна и в двете приложения за мобилна търговия, управлявани от Coinbase. Чрез тази основна базирана в САЩ криптообмен ADA вече е достъпна за над 43 милиона потребители в над 100 страни.

Момента се търгува срещу биткойн и основни фиатни валути – USD, GBP и EUR.

По време на писането на ADA се обменя на $ 1,28, според CoinMarketCap.

Монетата е интегрирана в Coinbase чрез отворения стандарт на борсата Rosetta, който IOHK (компанията зад Cardano) също планира да използва в бъдеще.

Чразл Хоскинсън говори за този нов голям етап

Coinbase изброи ADA (третата по големина крипто), тъй като блъкчейнът Cardano продължава да расте и разширява своите функционалност.

В момента той добавя интелигентни договори, местни активи и залагане. На 1 март на платформата се състоя надстройката “Mary”.

Чарлз Хоскинсън, съосновател на Ethereum и основател на IOHK, нарече списъкът на Coinbase ADA още един важен крайъгълен камък за Cardano, тъй като за първи път монетата стана достъпна за толкова голям брой потребители.

Източник