Cardano, UNIq THETA, Анализ на цените Qtum: 07 април

ambcrypto.com

Cardano се придвижи нагоре, след като до докосна горната граница от $ 1,34 и се очакваше да остане в рамките на диапазона. Може да се наложи Uniswap да защити отново своята поддръжка от $ 26,2 преди да опита да се върне. THETA леко се наклони в полза на биковете по отношение на неговата кранткосрочна траектория, докато Qtum беше в корекционна фаза, след докосна златния връх от $ 17,8.

Cardano (ADA)

ADA 3

Докато докосна върховата линия на успеха от $ 1,34, Cаrdano бързо обърна траекторията за 4-ри часовия период. Все още не се очакваше пробив и краткосрочна прогноза все още беше обхваната от шестата по пазарен дял крептовалута в света. B OBV остава да покори тъй като през втората половина на месец март като купуване на налягането не е бил там, за да подкрепят ценовия възход.

В RSI докосна свръхинтерес за кратко, за площ, на се премести на юг и е под 50 в момента на писане. Тъй като 24-часовият обмен на търговията все още показва нарастване на търговската активност, изглежда, че през следващите сесии е възможно голям размах и най-вероятно в посока нагоре. Но първо биковете трябва да защитят подкрепят от 1,16 долара.

Uniswap (UNi)

UNI 2

Uniswap отчита положителна тенденция през 2021 г. дасега. Печалбата за годината до момента с много високи до 513%, тъй като UNI остава най-голямата монета на DeFi с пазарна капитализация от близо 15 милиарда долара, според CoinMarketcap. Неговата краткосрочна траектория беше доста мрачна в сравнение с дългосрочното й движение. В OBV не успя да се възстанови след сериозен спад в края на март. Без наличието на силен натиск за купуване, UNI ще се бори да се възстанови и тръгне отново нагоре.

В RSI е под ъгъл почти 90 градуса като го насочи към препродаден региона. Нивата на подкрепа от $ 26,2 е защитено от биковете преди това, но същото трябва да се направи отново, за да се избегне продължителна проведа.

THETA (THETA)

THETA

Диапазонът между $ 13,8 и $ 11,2 до голяма степен ограничава движението на THETAот края на март, но колебанията на цените предстоят през следващите сесии. Това твърдение беше подкрепяно от нарастващата нестабилност на пазара, тъй като като лентите на Болинджър започнаха да се различават по време на пресата. Обемите на търговия бяха в движение и се насочиха към границата от 1 милиард долара. Като се има предвид възходящият тренд на THETA през последните няколко месеца, пробивът на север изглеждаше, че ще тласне цената на север от $15.

Въпреки това, разбивка беше възможна, ако MACD показа мечи кросоувър и остане под равновесна граница. Следващите няколко сесии ще осигурят повече яснота за краткосрочното движение на THETA.

Qtum (Qtum)

QTUM 1

След като се изкачи стабилно след пробив на подкрепата от 4,5 долара в края на февруари. Qtum се повиши и запази своята възходяща траектория и през месец април. Всъщност пробив от възходящ триъгълник регистрира скок с над 50% от горната линия на тренда, когато Qtum се издигне на долу $ 17,5. Пазарът обаче забеляза корекция и по време на писането на статията цената се придвижи нагоре.

В RSI изглеждаше да се стабилизира, след като търговията на горната територия, а страхотен осцилатор регистрирана една червена лента като инерция изглеждаше, че ще преминат на друга страна. Поддръжката може да бъде намерена между $ 14,5- $ 14, но е възможно и разбива под това.

Източник