Кардано е добавен към терминала на Блумбърг, инвеститорите проверяват актива

beincrypto.com

Терминът на Блумбърг добави Кардано (ADA), давайки давайки достъп до множество професионални инвеститори.

Тази новина е от огромно значение за конкурента на Етериум. Потребителите та Туитър публикуваха екранна снимка на включено на Кардано на 15 март. Изображението включва кратко обяснение какво е Кардано и как работи.

Терминалът на Блучбърг се използва от професионални търговци и струва около 24 000 долара годишно.Това е важен инструмент и вероятно ще предостави Кардано по-голяма експозиция.

Основателят Чарлз Хоскинсън дори коментира, че сега бива “разпознат по летищата”.

Следващата настройка на Кардано ще представи интелигентни договори

Техническата архитектура на Кардано се различава от другите блокчейн мрежи. От години проектът е в процес на поетапно надграждане. В момента е във фаза Готен, която трябва да бъде пусната скоро.

Проектът стартира надстройката си Шели миналата година, което донесе по-голяма децентрализация на мрежата. Предстоящите фази се занимават с подобрение на интелигентните договори, решения за мащабиране и механизми за управление.

Roadmap.jpg

Има обаче изместен скептицизъм по отношение на популярността на Кардано. Мрежата няма популярни приложения, което остави някои инвеститори да се чудят защо тя се оценява толкова високо.

Кардано на път към луната

ADA е един от най-добре представящите се криптовалути в продължаващия бичи пазар. Понастоящем ADA се класира на шесто място по пазарна капитализация, но през последните няколко седмици беше на трето място.

Цените леко са спаднали през последните 24 часа, но оставят значително по-високи от нивата им преди 2021 г.

Cardano Price.jpg

Пазарната стойност на Кардано е подсилена от внезапния скок на интереса. Майк Новограц, главен изпълнителен директор на Galaxy Digital, също попита за мрежата и нейните приложения.

Активът попадна в заглавията когато Бинанс обяви, че ще подкрепи хард форка му Мери и награди над него. Приблизително по същото време, добивът а ликвидност Кардано също видя подкрепа на Binance Smart Chain.

Очаква се скоро да стартира надстройката Гоген

ADA има шанс да нарасне още повече с непосредственото пристигане на надстройката си, наречена Гоген. Това носи интелигентни договори в мрежата, което би трябвало значително да увеличи потенциала на приложението.

Надстройката Гоген беше предшествана от Меръ, която влезе в сайта на 1 март. С възможността на родните токени и поддръжката на множество активи чрез настройката разработчиците ще могат да изграждат децентрализирана икономика в мрежата.

Подобно развитие накара големите фирми да инвестират в актива. Базираната в Дубай FD7 Ventures задели 250 милиона долара за финансиране на компании, изграждащи решения за Кардано и Полкард.

Източник