Срещата на върха на Cardano 2021 зарадва феновете на криптовалутите

bulchain.com

Най-съвременното хибридно крипто събитие се проведе на шест континента

В рамките на събитието, наречено “Най-голямото блокчейн събитие в историята”, Cardano Summit 2021 зарадва феновете на криптовалутите с комбинация от виртуално взаимодействие, лимитирана серия NFTs и нови партньорства. Срещата на върха се проведе на 25-26 септември 2021 г. и включваше срещи в реално време на шест точки по целия свят, а именно: Лондон, Маями, Берлин, Кейптаун, Уайоминг и Ню Йорк. Делегатите, които присъстваха виртуално използваха най-новите технологии, които включват социални, видео и интерактивни функции. Аватарите позволиха на виртуалните участници да си взаимодействат помежду си. Събитията по време на срещата на върха бяха разделени по светове, в които попадат Cardano Word, Utility, Impact, Governance, Adoption, Catalyst и Community.

Панел за обсъждане на широките приложения на Cardano

Експерти, новатори и специални гости взеха участие, включително Мисан Хариман, председател на Southbank Centre, който обсъди бъдещето на дигиталното изкуство и NFTs, и Довидас Петковичус от ADAX, който разясни значението на успешните партньорства между проектите. В други панели бяха обсъдени устойчивостта, регулирането, приемането на блокчейн и как да се даде достъп до важни финансови и социални услуги за 1,7 възрастни, които нямат такива услуги.

Вълнуващ набор от възможности

В микса от виртуални събития и събития на живо бяха разгледани постиженията на Cardano и бяха обсъдени актуализациите, въведени по време на твърдата вилица Alonzo. Твърдата вилица Alonzo въведе за първи път интелигентните договори на блокчейна на Cardano, което означава, че новите функции та блокчейна, включително NFT, DeFi, краудфъндинг също имат потенциал да бъдат хоствани в блокчейна по енергийно и ценово ефективен начин. На събитието се обсъди за мащабиране на блокчейн Layer 2 и Hydra, което дава възможност на разработчиците да изграждат и внедряват своите децентрализирани приложения (dApps).

Предвижда се и магазин за (dApps), в който ще бъдат одитирани за интегритет, за да се намаляват опасенията, свързани с недобросъвестни страни, които да използват механизма dApp за злонамерени цели. Решението Hydra все още е доказателство за концепцията, което трябва да се тества с ограничена потребителска база.

Бяха обсъдени и децентрализирани протоколи MinSwap и SundaeSwap. Най-голямото партньорство на Cardano досега е за създаване на цифрови идентификационни карти за студенти в Етиопия, което им позволява да получат квалификация поверени в блокчейна, които да им помогнат да учат в чужбина или да увеличат перспективата си за реализация.

Bulchain