Bitfinex удвоява капацитета на сървърите си

leaprate.com

Платформата за търговия с цифрови токени Bitfinex разкри, че е удвоила капацитета на сървърите на борсата.

Компанията е увеличила обема на тежкотоварните си сървъри, разположени в нейния център за данни в Цуг. Този ход е в отговор на нарастващото търсене на търговия с цифрови токени сред хедж фондовете, институционалните инвеститори и семейните офиси.

Разширеният капацитет на сървърите позволява на фондовете да пренесат стартиращите за търговия от конвенционалните пазари в областта на цифровите токени. Фондовете на Bitfinex използват редица стратегии, включително ходове за висококачествена търговия (HFT), като стратегически арбитраж и арбитраж на волативността.

Паоло Ардионо, технически директор, заяви:

“С днешното увеличение на капацитета на сървърите увеличихме front-end и back-end сървърите на борсата. Това удвояване на капацитета на сървърите, съчетано с подобряването на вътрешната мрежа, вероятно е най-голямото подобрение, което сме имали, откакто се преместихме в нашия център за данни. Имаме натрапчив интерес към технически подобрения. Това е причините, поради която хедж фондове, институционални инвеститори и професионални търговци търгуващи с нас”.

Bitfinex е център за институционални инвеститори в криптовалути. Борсата предоставя разнообразни услуги за хостинг на близост, за да отговори на нарастващото институционално търсене. Компанията си партнира с доставчика на мрежови решения Market Synergy, за да предложи институциолнална стандартна свързаност за криптовалута, включително услуги за съвместно разполагане.

Джеймс Банистър, главен изпълнителен директор на Market Synergy, добави:

“Продължаваме да предоставяме на Bitfinex институционална свързаност за цифрови активи. Bitfinex е признат пазарен лидер и тази значителна инвестиция в инфраструктурата подсилва ангажимента им към институционалния пазар. Те са в идеална позиция да запазят водещата си позиция на пазара, тъй като институционално търсене продължава да набира скорост”.

Продължаваме да предоставяме на Bitfinex институционална свързаност за цифрови активи. Bitfinex е признат пазарен лидер и тази значителна инвестиция в инфраструктурата подсилва ангажимента им към институционалния пазар. Те са идеална позиция да запазят водещата си позиция на пазара, тъй като институционалното търсене продължава да нам

leaprate.com