Binance замразява тегленията и спира основните услуги, тъй като на крипто пазарът е напечено

Blockchain.News

Тъй като пазарът на крипотовалута получава все по-висок интерес на дребно, борсовият гигант Binance обяви, че временно спира услугите и поддръжката на своята платформа.

Алткойните (Altcoins) нарастват, Bitcoin се консолидира и крипото пазарите стават все по-горещи, но Binance току-що обяви на сайта си, че системата ще бъде подложена на натиск и обяви временно спиране на няколко основни услуги.

„Binance се подлага на временна поддръжка на системата. Binance спира депозити, тегления, съпорт и маржин търговия, P2P търговия, търговия на OTC портал, спестявания и обратно изкупуване, както и прехвърляне на активи от подсметки, маржин сметки, фючърсни сметки и фиатни портфейли.“

Постът добавя, че търговията с Binance Futures ще продължи да бъде незасегната по време на периода на поддръжката и уверява потребителите, че техните средства са в безопасност.

Заедно с известието, Binance отбелязва, че потребителите ще бъдат уведомени, след като профилактиката на системата приключи, и ще разполагт с „30 минути за анулиране на поръчки, извършване на депозити и тегления и извършване на прехвърляне на активи преди възобновяване на търговията.

Тъй като Binance преустановява услугите, текущата пазарна капитализация на криптовалутите възлиза на 1,36 трилиона долара с удивителен 24-часов обем на търговията от 219 милиарда долара според CoinMarketCap. Понастоящем не е дадено ETA за завършване на възобновяването на услугите на основния глобален обмен.

Източник