Apple Pay, Samsung Pay, кредитни карти, банкови преводи в 162 държави, 100+ феатни пари: Очаквайте в Elrond чрез MoonPay

Присъединяването към екосистемата на Elrond и MoonPay ще бъде по-лесно от всякога, благодарение на интеграцията на фиатни към крипто услуги – MoonPay. Финтех компанията предлага директен достъп до $ERD с Apple Pay, Samsung Pay, Visa, MasterCard и други платежни процеси, като и банкови преводи.

MoonPay е финтех стартъп, който превръща новодошлите направо в крипто активи, само с няколко интуитивни стъпки и познати процедури за всеки потребител на електронна търговия. Той е достъпен в 162 страни, включително в САЩ, Европейския съюз, Япония, Индия и Южна Корея.

„Удобството е ключът, който ще доведе до безпрецедентен растеж на екосистемата Elrond. Директен достъп до 100 + фиатни пари, продукти DeFi и Staking в мрежата на Elrond скоро ще бъде наличен за първи път от мобилните телефони. Това променя всичко, заяви Бениамин Минку, изпълнителен директор на Elrond“.

MoonPay има вграден интерфейс чрез своя уебсайт, но най-привлекателната му функция е лекотата на интеграция с уебсайтовете и приложенията на трети страни. Крипто портфейлите предлагат покупки на криптовалути в приложението, а различните търговци по целия свят вече лесно могат да добавят криптоуслуги към предлаганата от тях услуга.

Над 100 стартиращи компании, които вече интегрират услугата на MoonPay, вече могат да бъдат свързани към екосистемата на Elrond, значително увеличавайки показването на локалните активи на Elrond на повече клиенти, интеграция на електронна търговия и бизнес процеси.

Първата интеграция на MoonPay ще се случи с уебсайта на Elrond и неговия портфейл. Всички желаещи от поддържаните 162 държави ще получат директен достъп до $ERD токена на конкурентни цени и скоро ще могат да участват в местните инструменти на Elrond и Staking и Defi от своите телефони, без да губят време и такси посреднически платформи и услуги.

За Elrond

Elrond е нова blockchain архитектура, проектирана от нулата, за да донесе 1000-кратно кумулативно подобрение на пропусквателната способност и скоростта на изпълнение. За да постигне това, Elrond предоставя две ключови иновации: нов механизъм за адаптивно адаптиране на състоянието и алгоритъм Secure Proof of Stake (PoS), позволяващ линейна мащабируемост с бърз, ефективен и сигурен механизъм за консенсус. По този начин Elrond може да обработва над 10 000 транзакции в секунда (TPS) с 5-секунди латентност и незначителни разходи, опитвайки се да се превърне в гръбнака на безграничната глобална интернет икономика.

MoonPay

MoonPay е компания за финансови технологии, която създава инструменти за разработчици на фиат-към-крипо плащания. Мисията им е да направят крептовалутите достъпни за всеки. Те предлагат цялостно решение, което безпроблемно свързва разплащателните карти, банките и борсите за криптовалути, за да оптимизират покупката и продажбата на криптовалути. Разработчиците могат да хостват вграденото приспособление MoonPay в тяхното приложение или да персонализират напълно пътуването на потребителя, изполвайки MoonPay API.