Анализ на цените на Monero: 22 март

ambcrypto.com

Пазарът на криптовалутите се наблюдава голяма волативност през последните няколко дни. Тази нестабилност промени съществуващите тенденции на пазара за почти всички алткойни.

С пазарна капитализация от $ 4,171 милиарда, Monero (XMR) бе изместен на 28-ма позиция в списъкът на CoinMarketCap. Волативността на пазара тласка цифровия актив и по време на писането на статията пазарът отново отбеляза промени, тъй като XMR се търгуваше на $ 233,10.

Шестчасова диаграма на Monero

XMR 8

Горната графика на Monero показва, че цената отбелязва обща тенденция на скок, последван от период на консолидация от началото на месеца. Цифровият актив запази този ход, тъй като беше свидетел на скок в стойността преди няколко дни, изтласквайки го покрай съпротивата на $225,56. В момента е консолидирана между 225 и 241 долара.

Тъй като пазарът напредва, имаше признаци, че този бичи на пазара може да се изгуби, когато мечтите се зареждат.

Обосновавам се

Въпреки че пазарът беше свидетел на голяма волативност по-рано, настоящият XMR пазар показва ниска волативност. Това беше подчертано от сближаването на лентите на Болинджър. Междувременно сигналната линия, която поддържаше цената досега, се виждаше да се движи над свещниците.

Докато 50-те пълзящи средни се движеха успоредно на свещите, предлагащи поддръжка малко над 225 долара.

Междувременно Индексът на относителната сила отбелязва, че независимо от нестабилността на пазара, натискът върху покупката и продажбата на пазара остава предимно равен. По време на писането RSI беше оценен на 52, което означава, че натискът за покупката и продажбата сега се изравнява на пазара.

Заключение

Липсата на инерция и нестабилност поддържа консолидиращата тенденция на XMR. Големите играчи обаче бяха наваксали. XMR може да се наложи да тества поддръжката на $ 225 и ако не успее, стойността на XMR ще спадне близо до $ 211.

Източник