Изпълнителният директор на IOHK не очаква тези, които все още “пият от Ethereum Kool-Aid”, да се присъединят към Cardano

ambcrypto.com

По-рано този месец основателят на Galaxy Digital Майк Новограц изрази любопитство към все по-популярния алткойн – Cardano (ADA).

В допълнение към търсенето на информация, Новограц призна, че ADA е “една от малкото криптовалути”, която не е търгувал никога. Скоро въпросният туит стигна до Чарлз Хоскинсън от IOHK, който казва, че е “щастлив да му се обади” на Новограц, за да му разкаже за екосистемата Cardano.

Туитът получи голямо внимание от общността на Cardano, много от които припомниха, че инцидента по време на неотдавнашната сесия “Ask-Me-Anythink” на живо с Чарлз Хоскинсън.

По време на споменатото AMA, Хоскинсън призна, че тепърва ще има разговор с изпълнителният директор на Galaxy Digital. Той каза,

“Все още не сме имали телефонно обаждане, но ще го направим. Щастлив съм да говоря с него и да говоря за ADA (или каквото и да е, което го интересува)”.

33-годишният математик каза на аудиторията си на живо, че е по-добре да не разчита, че Новограц ще се присъедини към екосистемата Cardano, особено когато пие от “Ethereum Kool-Aid”.

“Може би можем да го убедим, че Cardano е действителен реален проект. Мисля, че той вероятно пие от Ethereum Kool-Aid и си мисли, че сме измама, а аз съм патологичен лъжец.”

Трябва да се отбележи, че Cardano остава активен с многобройните си разработки, като altcoin поскъпва експоненциално през последната година. по време на AMA Хоскинсън се спря на бъдещи планове, които включват решението на компанията му да започне да наема работна ръка в Етиопия.

“Също така ще започнем да разглеждаме етиопските университети, за да видим в кой искаме да отворим лаборатория … Класът обаче ще бъде общоафрикански, което означава, че хора от цяла Африка могат да кандидатстват и да се присъединят да учат и ние да преподаваме в цяла Африка да се обучават разработчици. Сега няма да наемем всички тези разработчици, на знаете, че други хора… “

Преди това Хоскинсън говори за “сделки и инициативи” чрез публично-частни партньорства в определени държави в Африка, които ще позволят на “милиони потребители” да влязат в екосистемата Cardano тази година. Проектът, който Хоскинсън намакна, беше децентрализираното решение за управление на идентичността на Cardano.

Източник