ADA достигна най-високия връх, докато Bullish Run продължава

beincrypto.com

Cardano (ADA), продължава своя бичи възход, за да достигне рекорд от 1,68 долара днес.

Седмата по големина криптовалута по пазарна капитализация, Cardano, продължи бичия си ход, за да достигне рекорден връх от 1р68 долара днес. ADA е наблюдаван отблизо от много хора, които очакват да се повиши поради множество фактори, включително потенциал за възможности за интелигентни договори.

ADA е основана през 2017 г. от един от съоснователите на мрежата Ethereum (ETH) и е роден токен за блокчейна Cardano. Чьрлз Хоскинсън обсъди наскоро перспективите за Cardano на страницата си в YouTube, очертавайки пътната карта до 2025 г.

b24de308f123dd50896885f06c29bdd871fa9436

Допринасящи фактори

Смята се, че скорошните бизнес партньорства и възможностите за интелигентен договор допринасят за това. Миналия месец беше обявено, че Cardano ще си партнира с етиопското правителство, за да дигитализира образователния сектор в страната.

Блокчейн фирма ще използва своето решение решение за идентичност Atala PRISM в хиляди училища във втората по население държава в Африка. Ако бъде завършена, това ще бъде най-голямата система за бази данни на блокчейн в света.

Когато Хоскинсън изложи пътната карта на Cardano миналия месец, той спомена окончателната актуализация на Волтер. Преди това да се случи, следващата актуализация Alonzo – трябва да бъде завършена. Надстройката на Alonzo ще въведе поддръжка на интелигентни договори за блокчейна Cardano.

Ако способността за активиране на интелигентни договори е завършена, тогава теоретично Cardno може да позволи и разработването на NFT на блокчейна. Подобни възможности биха могли да видят Cardano като жизнено способен конкурент на Ethereum.

Източник