За проекта

BulChain е многоцелеви сайт за крипто ентусиасти, което включва агрегатор на новини, статии, анализи и всичко интересно случващо на крипто пазара.

Всички новини на пазара

Целта ни е да обединяваме всички новини и статии от популярни сайтове като Cointelegraph, CoinDesk, Forklog и др. В списъка с източници има повече от 100 сайта. Всички материали са разделени по категории. BulChain позволява на потребителите си, да персонализират емисии и известия за новини. Потребителите също могат да маркират съдържание и да го прочетат по-късно.

Обменни курсове за криптовалута

BulChain показва курсове за криптовалута в реално време. Данните се получават от CoinMarketCap – потребителите могат да получат цените на всички водещи криптовалути. Позволява на потребителите да наблюдават промените, без да използват допълнителни инструменти, както и да сравняват динамиката на цените с новините, които влияят. Възможно е също така криптовалутите да се прикрепят към горната част на списъка. Приложението също така позволява на потребителите да проследяват цените на монетите на различни борси.

Порфолио

BulChain ще интегрира система за управление на портфолио, където потребителите да имат възможност да изчисляват рентабилността на монетите. Просто е нужно да въведете сумата и посочите покупната цена на монетата и изчисли текущата стойност, и печалба или загуба. Той показва рентабилността за избрания период в проценти и реалната равностойност.

Моля, изпращайте вашите отзиви, препоръки, въпроси и оферти на bulchaintech@gmail.com